top of page

Kostprijs

Voor een individueel gesprek van een uur betaal je 65 euro. Een intakegesprek duurt meestal anderhalf uur en kost dan 95 euro.
Soms worden in overleg ook individuele sessies van anderhalf uur gepland, dit maakt ook andere interventies dan gesprekstherapie mogelijk.
Relatiegesprekken duren een uur en half en je betaalt hiervoor 100 euro. Een intakegesprek voor relatietherapie kan meer tijd in beslag nemen en kost dan 130 euro.

Indien financiële problemen noodzakelijke therapiesessies zouden belemmeren, kunnen we hiervoor samen een oplossing zoeken.

Indien een afspraak niet kan doorgaan, gelieve die dan zo snel mogelijk te annuleren zodat ik de vrijgekomen tijd kan opvullen door andere afspraken. Binnen de laatste 24u is dit echter meestal niet meer mogelijk en vraag ik je de helft van de verloren sessie te betalen, bij annulatie binnen de laatste 6u betaal je het volledig bedrag.

Dit kan door het bedrag bij de komende afspraak te betalen of het over te maken op mijn rekeningnummer

BE83 7350 1285 5215.

Sommige mutualiteiten voorzien een beperkte tegemoetkoming voor psychotherapie.  Als Relatie-en Gezinstherapeut voldoe ik aan hun criteria. 

bottom of page